Get Adobe Flash player
 
kamer                                   slaapkamers                                   badkamer


chalet3Dit chalet biedt plaats aan 6 personen d.m.v. 2 twee-persoonsbedden, 1 hoogslaper en 1 bedbank. Eén van de twee-persoonsbedden heeft 2 een-persoonsmatrassen. Het andere twee-persoonsbed heeft een tweepersoons matras. Voor de jonge gast is er een kinder-/logeerbedje aanwezig. Er is een aparte douche met toilet en bij de tweepersoons slaapkamer is nog een tweede toilet.

De chalet is uitgerust met een pas vernieuwde badkamer (2016/2017), nieuw zeil om de veranda (2018) een nieuwe vloer (2018) en een volledig ingerichte keuken met o.a. een senseo en een gewone koffiezetter, een combi-oven/magnetron, een tostiapparaat en een 4-pits gasstel. 

Ook zijn er TV / DVD / sateliet en een aantal kinderfilms aanwezig. In de chalet zijn 6 eenpersoonsdekbedden en 6 kussens aanwezig.

Als gast dient u zelf voor het volgende te zorgen:

- Hand-/Theedoeken
- Vuilnis-/Pedaalemmerzakken
- Schuursponzen/schoonmaakmiddelen/toiletreiniger
- Bedlinnen (let op: er is dus een tweepersoonsbed met een tweepersoonsmatras en een
 tweepersoonsbed met twee 1-persoonsmatrassen). 

 

chalet2

 

Aanwezig in de chalet:
- Stofzuiger
- Mop/dweil
- Raamtrekker/Zeem

Bij vertrek dient de chalet schoon en opgeruimd achtergelaten te worden!!

Huisdieren zijn in deze chalet niet toegestaan.

Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s naast de chalet. Bij het inchecken krijgt u (let op €150,- borg) een keycard/sleutelhanger welke toegang verschaft voor een auto, alsmede de toegangsbewijzen voor het zwembad. Een eventuele tweede auto krijgt toegang via de receptie.

 

chalet1

 

Copyright © desire 2016. All Rights Reserved.